Det är allt fler träningsentusiaster som vänder sig till kosttillskott för att maximera sina resultat, och om du är någon som eftersöker viktökning, viktminskning eller muskeluppbyggnad kan kosttillskott även göra susen för dig. Vad är det dock som gör proteintillskott och kolhydratertillskott så effektiva? Allt detta och mer nedan!

 

Bodylab för alla dina utsökta proteintillskott

 

Innan vi ta en närmare titt på vad proteinpulver och protein bars kan hjälpa dig med är det värt att nämna platsen där du kan få tag på alla de olika kosttillskotten till rimliga priser. Inom webbutiken Bodylab.se erbjuds ett brett sortiment av allt du kan tänkas behöva för antingen viktminskning, viktökning eller muskeluppbyggnad på ett säkert och utsökt sätt.

 

De slog upp sina portar år 2003 och är numera marknadsledande inom utveckling och produktion av proteinkosttillskott. Med sina produkter ger de dig en knuff på vägen för att se till så att din träning ger dig resultaten som du är ute efter.

 

Protein bars

 

Inom deras utbud av kosttillskott finner du bland annat protein bars utan tillsatt socker och utan användning av palmolja. Dessa kommer i flera olika fantastiska smaker, och tack vare den mindre storleken av dessa bars kan du lätt ta med dem i fickan för att ha ett litet mellanmål närhelst det behövs.

 

Weight Gainer

 

Hos Bodylab kommer du dessutom att kunna få tag deras Weight Gainer pulver som innehåller både kolhydrater och proteiner. Detta är passande antingen för dig som vill gå upp i vikt eller bygga muskler, och du blandar pulvret med vatten för en utsökt proteinshake som passar dig. Välj mellan smaker såsom apelsin och persika eller vänd dig till choklad och vanilj. Valet är ditt och valmöjligheterna är många!

 

Vad kan proteintillskott göra för dig?

 

En av de stora fördelarna med att använda proteintillskott är helt enkelt att ta in extra kalorier som du kan få stor nytta av om du ofta tränar och har planer på att bygga upp muskler. Om du är någon som lätt går ner i vikt och har svårt att hålla kvar vid dina kilon kan proteintillskott dras nytta av utöver dina måltider så att du får lite extra kalorier att jobba med. Både proteinpulver och protein bars är mycket enkla att förvara och transportera, så det är lätt som en plätt att ta med dem till gymmet utan att de tar upp någon större plats.