Gillar du att campa? Då ska vi ge dig ett gäng med tips kring detta. Ett första tips är att kolla in Stuffstore, som har en hel del för både hem och fritid. Där kan du hitta en del bra prylar som kan vara smart att ha med dig ut då du campar. Det gäller då att veta vad du ska ha, samt hur du ska tänka för övrigt när du campar.

Camping kan ske på olika sätt. Det kan vara med ett tält, med husvagn eller husbil eller att man kör lyxigare camping i form av glamping. Vill du komma nära naturen, då ska du campa med tält!

Välj rätt campingutrustning

När du ska campa så är det så klart viktigt att ha rätt sorts campingutrustning. Cool stuff och bra utrustning kan du som sagt hitta hos Stuffstore.

Det viktigaste är så klart ett bra tält. Det skyddar dig mot väder och vind. Se till så att du har ett tält som är vattentätt. Det bör även vara tillräckligt stort så att alla som är med får plats.

För att kunna sova bekvämt är det även bra att ha sovsäck och liggunderlag. Ett stormkök är bra om du tänkt laga mat.

Ha även en ryggsäck där du kan packa med allt du behöver ha. Bland annat bör du ju ha med dig extra kläder, mat, vatten och så vidare.

Hitta en lämplig plats att slå upp tältet på

Undvik att slå upp tältet på mossa, växter eller rekreationsområden. Se även till så att du hittar en plats som är relativt platt. Se också till så att det finns lä om det är blåsigt ute. Viktigt att komma ihåg med är att lämna platsen du stannat över på, på samma sätt som det var då du kom dit. Ta med dig skräpet hem!