När vintersäsongen är i full gång vill man inget hellre än ut i backarna, det enda som kan stoppa en är om man inte har utrustningen. Om du är påväg upp till fjällen och saknar rätt utrustning kan istället för att köpa hyra detta hos Alpinhyra. Det är ett mycket smart sätt att få skidutrustning som passar perfekt. Om ni är en hel familj som åker kan det allra smartaste vara att hyra skidor istället för att köpa. Barn växer som bekant snabbt och det betyder att även skidutrustningen inte passar från ett år till ett annat. Så istället för att varje säsong köpa nya skidor kan man istället hyra skidor. Ett miljövänligt val som även gynnar plånboken.

 

Alpinhyra där du kan hyra skidor är stället som ligger i Alebacken och du kan förstås hyra dina skidor och åka i just den backen, men du kan också hyra skidor som du tar med dig dit du ska. De har ett stort utbud och det kan kännas härligt att komma upp till fjällen helt redo, med rätt utrustning, redo för att ge sig ut i backarna direkt. Du behöver inte stå i långa köer hos uthyrarna som finns i fjällen, där alla andra väntar för att få hyra sin utrustning.

 

Om du har egna skidor kan du även ta med dom till Alpinhyra och få dom redo för backarna genom att få dom slipade. Vinterns stora glädje för många är just skidåkning så gör dig redo för backarna på bästa sätt genom att antingen få din egen utrustning redo eller hyr det som behövs för dig eller din familj, så ni kan fokusera på det roliga, att vara i backarna. Vare sig du är nybörjare eller van åkare kan det vara en god idé att hyra, som nybörjare kanske du inte har utrustningen som du behöver, men är du en van åkare kanske du vill uppgradera din utrustning och testa andra slags skidor. Är carvingskidan något för dig? Hyr ett par, ge dig ut i backen och upplev något nytt! Om du sedan hittar ett par som passar dig helt perfekt kan du faktiskt också köpa skidor hos Alpinhyra.