En ansiktsbehandling är ett av de bästa sätten att ta hand om din hud. Den rengör, peelar och ger näring till den del av huden som utsätts mest för sol, vind och orenheter. En väl återfuktad hud kan hjälpa din hud att se yngre ut men framförallt blir du så ren och återfuktad som aldrig tidigare. Efter en behandling får du också värdefulla råd om det bästa sättet att ta hand om just din hud. Viktigt är att du vänder dig till en erfaren, kunnig och licensierad hudterapeut som är passionerad av sitt arbete. Då är ansiktsbehandling Borås något för dig!

Varför en ansiktsbehandling?

Det kan finnas flera olika anledningar till varför människor söker sig till ansiktsbehandling Borås för att få ansiktsbehandling. Några vill få bort de svarta pormaskarna som många känner tar över ansiktet, en del vill bromsa åldrandet med djuprengöringen. Sen finns de som bara vill koppla av och få en meditativ stund samtidigt som huden blir glänsande ren.

Några behandlingar

Det finns mängder med behandlingar. Vi vill bara tipsa om några här. Det finns allt från traditionella ansiktsbehandlingar till behandlingar med den allra senaste teknologin. Vill du exempelvis ha en ansiktsbehandling med ett naturligt ansiktslyft som förebygger hudens ålderstecken och stramar upp huden? Då finns den nya revolutionerande LPG liftmassagebehandlingen. Mekanisk massageteknik stimulerar blodcirkulationen, dränerar vätska och bygger upp hudens kondition på djupet.

Behandlingen reducerar linjer, motverkar påsighet och ger ökad kollagenproduktion. Perfekt för dig som vill ha en effektiv icke-kirurgisk behandling där resultatet syns omedelbart. En annan behandling som tar din hudvård till en helt ny nivå är powerlite IPL. Powerlite IPL är en ansiktsbehandling som reparerar skadad hud och bromsar effekterna av hudens åldrande inifrån. Teknikens pulserande ljus tar bort ytliga blodkärl, rosacea och pigmentfläckar, och verkar på djupet genom att stimulera till produktion av kollagen och elastin. Powerlite IPL är en behandling som inte bara eliminerar hudskador, du får dessutom hud som känns fastare och ger ungdomlig lyster. En modern och populär ansiktsbehandling som ganska nyligen slog ner som en bomb i skönhetsbranschen är INFUZION. Det bygger på en medicinsk metod där galvaniserad ström ökar hudens mottagningsförmåga för skinboosters.

En ansiktsbehandling där en pistolliknande maskin slussar hyaluronsyra djupt ner i hudytan och fyller ut mindre rynkor, eliminerar kråksparkar och ger ett fantastiskt resultat – helt utan nålstick. Annars kanske du ska unna dig en ansiktsbehandling med kemisk peeling? I behandlingen används noggrant utvalda produkter. Den unika formulan av AHA-syror jobbar effektivt på linjer och oren hud, verkar porsammandragande och gör huden rejält återfuktad. En annan väldigt populär ansiktsbehandling som framgångsrikt bekämpar stora porer, ärr, acne, hudbristningar och åldrad hud är microneedling som lindrar hudproblem och har flera hudföryngrande effekter.

Avslutningsvis vill vi nämna CRYO-terapi – den mest innovativa, icke kirurgiska, behandlingen för lokaliserad fettreducering, cellulitutjämning och rynkreducering på marknaden idag! CRYO jobbar på olika problem och fokusområden beroende på vad du önskar för slutresultat. Som kroppsbehandling jobbar hudterapeuterna främst cellulitreducerande, fettreducerande och uppstramande. Som ansiktsbehandling jobbar de främst uppstramande, rynkreducerande och fettreducerande vid tex. “dubbelhaka”.