Drömmer du om att finna ett härligt spabad i Stockholm? Vi har tipsen! Skaffa ett eget spabad till din terrass eller trädgård. Vi är många som drömmer om att ha glädjen av ett spabad både sommar som vinter. Vi ger dig tipsen för att hitta rätt spabad i Stockholm.

Var ska du ha ditt spabad?

Först måste du bestämma dig för ett inomhusspa eller utomhusspa när det gäller spabad Stockholm. Det finns naturligtvis många fördelar med ett spabad inomhus. Exempelvis behöver du inte samma installation eller planering för placering utomhus. Du är inte heller väderberoende. De flesta vill dock ha sitt spabad utomhus och det är inte så konstigt. Tänk dig att sitta året om, oavsett vinter eller sommar, i ett varmt och bubblande spabad utomhus! Det finns en hel del att tänka på då du funderar på bästa platsen för ditt spabad i Stockholm. Vid installationen av spabad utomhus är det viktigt att du har en jämn och tålig yta. Underlaget ska kunna bära tyngden av det vattenfyllda badet samt de människor som badar. Vanligt är att placera spabadet på marksten, trädäck eller altan som är i anslutning till huset. Det kan vara lönsamt då det finns tillgång till el. Ponera att du skulle vilja ha ditt spabad integrerat i din träaltan, då behöver du ha en altan som är tillräckligt hög. Det beror på att det måste finnas plats så att du kommer åt maskindelen på spabadet. Du är också fri att välja hur långt du vill sänka ner badet, exempelvis halvvägs för att det ska bli lättare att kliva in i badet. Det är också möjligt att ha ditt spabad fristående på ett underlag av gräs, grus, sten, asfalt eller vad som du än har tillgång till hemma hos dig.

Några tips att tänka på!

Du bör tänka på att investera i ett spabad Stockholm som är skräddarsytt för vårt nordiska klimat. Det innebär att vind och storm inte stoppar ditt spabad utomhus från att fortsätta bubbla och tillföra en spa-känsla utomhus av högsta kvalitét även på vintern. Någonting som du bör ha i beaktande är att underlaget som du önskar placera badet över är väl isolerat. Exempelvis för gräs bör du gräva ut ungefär två decimeter och fylla med makadam samt polystyren. Något annat som kan vara fördelaktigt att tänka på vid köp är även att välja ett bad med bra cirkulationslösning. En cirkulationspump bibehåller vattnet i ständig rörelse vilket också gör det friskt oavsett hur ofta du badar. Det finns en del andra aspekter att ta hänsyn till, exempelvis kontroll på energiförbrukningen på pumpen samt hur mycket pumpen låter innan köp. Ett spabad som ska stå utomhus med träpanel har sina för- och nackdelar precis som allt annat. Det kan därför vara lönsamt att läsa på innan vad som passar bäst till den miljö där du önskar installera ditt spabad utomhus. Det är bra att ta sig tid innan du bestämmer vilket spabad utomhus som passar dig bäst. Lycka till!