Det är dags för oss att fundera över hur vi ska välja ett mer miljövänligt alternativ i badrummet. Säkerhetshyveln har i årtionden varit en symbol för hållbarhet. Dessa rakhyvlar är helt tillverkade av metall och har lång livslängd, vilket gör dem till ett bättre alternativ till engångshyvlar och flerbladshyvlar. De utbytbara dubbelbladen är också gjord av metall för att hålla sig vassa under lång tid, vilket gör dem till ett bättre val för din plånbok och framförallt miljön. Den klassiska säkerhetsrakhyveln är en bra investering för både plånboken och miljön om du vill köpa en bra rakhyvel herr. Hyveln är helt gjord av metall och behöver inte bytas ut. Tunna rakblad kan hålla sig vassa under lång tid och kan även återvinnas. Dessutom ger en klassisk rakhyvel en härlig badrumsupplevelse, reflektioner och stunder av vardagslyx!

 

Hållbart & plastfritt i badrummet med säkerhetshyvel

 

Den här artikeln handlar om hur du får bättre rakningsresultat samtidigt som du sparar pengar och skyddar miljön. Eftersom de flesta män och kvinnor rakar sig regelbundet, vilket har lämnat en stor påverkan på vår miljö, är det dags för oss att fundera över hur vi ska välja miljövänligare alternativ i badrummet.

 

Skippa engångshyvlarna och byt till en gammaldags rakhyvel

 

Det är inte ekonomiskt att använda en engångshyvel vid rakning och det är ett mycket dåligt val ur miljösynpunkt. Moderna rakhyvlar är också miljöpåverkande eftersom de är gjorda av en kombination av plast och metall och kan inte återvinnas. Att använda en elektrisk rakhyvel eller rakapparat är inte heller en miljövinnare, eftersom de förbrukar mer energi vad gäller tillverkning, användning och strömförbrukning.

 

Bättre rakning & mindre miljöpåverkan

 

Byt ut din vanliga rakapparat eller plastiga rakhyvel mot en gammaldags rakhyvel av metall. Ett klokt ekonomiskt och miljömedvetet val samtidigt som det ger en härlig badrumsupplevelse, reflektioner och stunder av vardagslyx!

 

När du använder en gammaldags rakhyvel är dina rakningskostnader billigare och, viktigast av allt, mer miljövänliga. Hyveln är gjord av metall och innehåller inte plast, så den behöver inte bytas ut. Det tunna bladet är dessutom helt i metall, så det kan återvinnas. Vanliga rakhyvlar är gjorda av en kombination av plast och metall och är svårare att återvinna. Förutom rakhyveln är det definitivt det billigaste valet i längden, eftersom de tunna klassiska rakbladen av metall kan bibehålla sin sylvassa skärpa längre, och kostnaden är bara en bråkdel av vad de moderna flerbladssystemen ligger på. Liten del. Genom att köpa säkerhetshyvel herr helt i metall kommer du klokt nog investera i ett verktyg som kan hålla hela livet om du tar han om den väl.

 

Utöver miljöskydd och ekonomiska aspekter är en säkerhetshyvel också mycket lätt att rengöra, samt i hög grad lämplig för känslig hud, eftersom huden ofta kan bli irriterad efter rakning.

 

Så helt klart är en en gammaldags rakhyvel den bästa presenten för män, kvinnor och miljön!

 

Så använder du säkerhetshyveln

 

Säkerhetshyveln är lämplig för både män och kvinnor – och det är inte heller särskilt svårt. Naturligtvis kräver detta lite övning från dig – men gör det till en spännande rakningsupplevelse, inte ett tråkigt måste. Efter att du försökt raka dig några gånger kommer din teknik att förbättras och din hud vänjer sig vid rakningen. Om olyckan är framme och du råkar skära dig för första gången finns det så kallad alunsten som kan stoppa blödningen och kompensera skärsåret.

 

Grundregeln är att raka sig med bra rakprodukter efter duschen när porerna är öppna och skägget är mjukt. Använd en rakborste, vispa upp rakkräm eller raktvål till ett fluffigt, krämigt raklödder och raka sedan i hårets växtriktning utan att trycka rakhyveln mot huden. Låt vikten från din säkerhetshyvel och det vassa rakbladet göra jobbet, på så vis kommer du att få njuta av en lyxig rakning med perfekt resultat. Efter din rakning, skruva försiktigt av rakhuvudet, skölj delarna och skruva sedan tillbaka säkerhetshyveln till sin ursprungliga plats. Snabbt, enkelt och viktigast av allt hygieniskt. Förvara gärna din gammaldags rakhyvel framför badrumshyllan som en extra snygg inredningsdetalj. I slutet av rakningen, se till att smörja in huden med en lugnande, återfuktande och mjukgörande aftershave balm.

 

Miljövänligare raklödder

 

Även på raklöddret kan du välja smartare både för miljö och plånbok. Många av dagens moderna raklödder på burk innehåller massor av hårda kemikalier och levereras i plastiga förpackningar som inte är särskilt miljövänliga. Välj istället en raktvål eller traditionell rakkräm som ger ett mjukt härligt raklödder och är dryg i formulan. Med en klassisk rakkräm eller raktvål får du helt enkelt ett miljövänligare raklödder som förbrukar mycket mindre vatten och som bonus ger en lyxigare känsla. De flesta raktvålar kommer vanligtvis i återvinningsbara pappersförpackningar.

 

Fördelar med säkerhetshyvel

 

Bättre för miljön

Vassa rakblad som håller länge.

Återvinningsbar Metall

Billigare rakblad att köpa.

Säkerhetshyveln håller en livstid.

Ger en snällare och närmare rakning.

Lyxig inredningsdetalj i badrummet!