Med ett paraply som är tillverkat med hjälp av återvunna material tar du både hänsyn till din egen hälsa och till miljön. Att ge dig ut i ett potentiellt regnoväder kan leda till obehag, våta kläder och förkylningar, så det är alltid bäst att vara förberedd och att skydda dig så gott som du kan. Om du då samtidigt satsar på ett regnskydd vars tillverkning består av klimatsmarta val kan du tänka på din hälsa och miljön på samma gång.

 

ÖkoBrella miljövänligt vitt paraply är ett härligt exempel på ett slitstarkt, högkvalitativt och klimatsmart regnskydd som vi ska ta en lite närmare titt på. Vad är vitsen med att välja den här sortens paraply och är det värt att satsa på?

 

Händigt miljövänligt paraply som kan tas med överallt

 

ÖkoBrella miljövänligt paraply såsom namnet antyder ett lite mindre regnskydd jämfört med ordinära paraplyer, men det här blir en stor fördel vid både transport och förvaring. När paraplyet är hopfällt har det en längd som inte uppmäter mer än 29 cm, och detta ser till så att du utan problem kan lägga paraplyet i väskan när ni exempelvis ska ger er av på en campingtur eller dylikt. Samtidigt har paraplyet en diameter på 98 cm, så när det väl har fällts ut är det utan tvekan brett nog att bli ett optimalt skydd för dig.

 

Det är inte bara den lite mindre storleken som blir ett plus, utan även vikten. ÖkoBrella Miniparaply väger endast 310 gram, så även om du blir tvungen att bära runt på paraplyet kommer detta att vara lätt som en plätt – bokstavligt talat. Som kronan på verket öppnas och stängs ditt regnskydd automatiskt med ett tryck på en knapp.

 

Ett regnskydd som är skonsamt mot miljön

 

ÖkoBrella miljövänligt paraply har en skärm som är tillverkad av 100 % STANDARD 100 OEKO-TEX® certifierad polyester pongee. Vad detta betyder är att materialet inte innehåller några skadliga ämnen, så om du är på jakt efter ett imponerande regnskydd är detta definitivt värt att satsa på. Vi nämnde dock tidigare att materialet även är klimatsmart, och visst är det så. Plastavfall samlas, görs om till granulat, hettas upp och smälts sedan för att skapa polyesterfiber. När detta är klappat och klart kan materialet vävas för att bli just det materialet som används till miniparaplyets skärm.

 

Det är inte heller bara paraplyet i sig självt som är klimatsmart, utan paraplyet förpackas dessutom i ett litet genomskinligt paket som är gjort av komposterbar film tillsammans med en etikett som är gjord av återvunnet papper. Riktigt klimatsmart, helt enkelt!

 

Ett högkvalitativt och slitstarkt paraply – Regnskyddet som tänker klimatsmart

 

Om du anser att det är viktigt att ha ett robust regnskydd som håller under en lång tid framöver behöver du inte titta längre än till ÖkoBrella korta paraply. Det här paraplyet har ett vindsäkert system som garanterar att det håller även när vinden blir lite kraftigare. Detta hjälps till lite extra av det robusta skaftet som är tillverkat i slitstarkt stål. Paraplyets handtag är framställt i bambu, och detta är inte bara högkvalitativt, utan ger också paraplyet ett snyggt utseende som du definitivt kommer att uppskatta.

 

För att matcha din individuella stil har du möjligheten att välja mellan ett ÖkoBrella miljövänligt paraply som är svart, mörkblått, lime, bensinfärgat, rött eller vitt. Satsa på just den färgen som faller dig i smaken och få ett regnskydd som alltid imponerar. Som grädden på moset finns det marknadsföringsalternativ för de som exempelvis vill ha sin företagslogga på paraplyet. Med alla dessa ovannämnda punkter i åtanke finns det sannerligen mycket att älska hos ÖkoBrella miljövänligt paraply.

 

Inte är ÖkoBrella miljövänligt paraply bara ett snyggt och slitstarkt regnskydd, utan det är också framställt av återvunna material. Satsa på det klimatsmarta paraplyet!