Teslas framgång och allmänt den ökade användningen av elbilar är kanske ett våra största framsteg vad gäller att bättre hand om vår miljö. Bättre sent än aldrig brukar man säga, men det är samtidigt svårt att inte tänka på hur stor skillnad det hade gjort om denna utveckling började mycket tidigare. Dessvärre finns det inte mycket att göra åt det som ligger bakåt i tiden, det bästa vi kan göra är att lära oss av vår historia och blicka framåt. Att värna om miljön handlar trots allt inte bara om miljön och naturen vi vistas i eller luften vi andas, att värna om miljön är att värna om våra barns framtid. Finns det något viktigare?

Men nu är iallafall elbilarna här och även om vi inte var så tidigt ute som man kanske hade kunnat önska, så finns det en kul möjlighet till att bekanta våra barn med elbilar på ett sätt som verkar ha ökat mycket i popularitet sista tiden. När våra minsta barn efter ett tag börjar tröttna på barnvagnen så kanske det inte är helt fel att sätta barnet bakom ratten?
Inte bakom ratten på en Tesla då, utan bakom ratten på en radiostyrd elbil för barn!
Ensamt eller med ett syskon eller kanske en kompis i passagerarsätet spelar ingen roll, det blir garanterat succé. Att du som förälder sedan själv kan ha kontrollen över leksaksbilen är nog en av dem bästa ursäkterna till att själv ha barnsligt kul på era äventyr. Gissa om förbipasserande barn i barnvagn kommer bli något avundsjuka när dem blir omkörda av en två-åring i en liten minibil med någon rolig musik i högtalarna?

Ta gärna en titt på swebaby för tips på allt ifrån miljövänliga till specialanpassade produkter i olika kategorier för små barn.Vare sig du vill hitta den perfekta bilbarnstolen till just din bil eller kanske en praktisk cykelvagn till ett ännu miljövänligare transportalternativ, så finns här massor av inspiration att hitta!