Är du på jakt efter en herrparfym? Preferenserna på dofter skiljer sig från person till person och väcker olika känslor inom oss.

Investera i en doftgarderob

Utbudet av herrparfymer är stort och du kommer garanterat att finna just den doft eller de dofter som du trivs allra bäst med. Och det är ju som så att man oftast vill ha olika dofter vid olika tillfällen samt vid olika årstider. Bygg upp din personliga doftgarderob med parfymer, så har du alltid rätt doft vid rätt tidpunkt. Din doft eller dina dofter blir till din signatur, ditt varumärke. Ett tips på en mycket fin doft är Creed Aventus. Den skapades för att hylla Kejsaren Napoleons framgång, vision och styrka. Låt den ta dig till oanade höjder!
Dofter har ju även förmågan att förändra vår sinnesstämning och du väljer antagligen inte samma doft när du ska på anställningsintervju som när du ska ut på en romantisk middag.

 

Bär din doft med värdighet

Ett gott råd är att inte blanda för många dofter på en och samma gång. Om du verkligen vill försäkra dig om att din signaturdoft märks, bör du använda tvål och deodoranter som är oparfymerade – allt för att framhäva din parfym. Du kan även välja att köpa tvål och deodorant i samma serie som din doft.

Var ska man då spraya parfymen för bästa effekt? Jo, på handleder och hals. Du kan gott sätta en liten droppe i nacken också. Se till att inte spraya på kläderna. Doften ska samverka med din hud. Det är just där som doftens alla skepnader kommer till sin fulla rätt.

Om du vill vara säker på att din doft håller länge ska du välja en Eau de Parfum. Det är den mest koncentrerade formen av alla parfymer.  Och kom ihåg – less is more! Ta inte för mycket om du har en kraftfull parfym.