Undrar du vad du ska ge för present till din pappa? Det är alltid svårt att finna något unikt, speciellt som det känns som om han redan har allt och att du har givit honom mängder med presenter genom årens lopp. Vi tipsar om hur du kan tänka för att finna en fantastisk present till din pappa.

Delikatesser

Varför inte ge din pappa en matgåva fylld med delikatesser? Vi lovar dig, han kommer att bli positivt överraskad. Tänker du ett steg till så inser du att delikatesser och matgåvor egentligen är den perfekta gåvan som present till pappa. Du kan passa på att njuta av dessa underbara delikatesser tillsammans med din pappa. Vilken födelsedag! Gåvorna är fyllda med olika typer av kvalitativa delikatesser till ett förmånligt pris. Dessa levereras i fina presenter i en svensktillverkad och miljövänlig box. Du har också möjligheten att skriva en personlig hälsning till din pappa som skrivs ut på ett noga designat hälsningskort.

Olika inriktningar på gåvoboxarna

En matgåva är en relativt ny produkt som du förmodligen inte har stött på tidigare. Har du stött på det tidigare så finns det flera olika gåvoboxar med olika inriktningar så du behöver bara köpa en som du inte testat förrut. Mat är något som de allra flesta människor finner njutning i, därför kan en present i form av en matgåva vara en utmärkt present till din pappa. Varför inte ett paket fylld med salt choklad och kola? Kanske uppskattar din pappa mycket marmelad och chips? En matgåva i form av “Himmelsk marmelad” innehåller exempelvis goda marmelader med lyxigt blomsterknäcke som gifter sig i munnen. Är din pappa en morgonmänniska som uppskattar en god start på dagen? Då kanske matgåvan “Morgonstund” som innehåller gott knäcke, te, äppelmust, honung och varm choklad är det självklara valet. Kanske vill din pappa ha en grillkväll istället. En presentbox fylld med läckerheter till grillningen är kanske inte helt fel. När du känner att du vill skämma bort din pappa med något riktigt lyxigt kan du ta i lite extra genom att välja en av de större och lyxigare matboxarna i form av Lemon Lime eller Lyxigalådan. Alla dessa boxar är lite större och innehåller många och mycket kvalitativa delikatesser. Innehållet i Lemon lime stämmer överens med namnet och innehåller sötsyrliga delikatesser med citron-tema. Denna presentbox är alltså av den större storleken och innehåller hela sju olika produkter som passar perfekt för den som gillar smaken av citron i olika former och kombinationer. Lyxigalådan är istället en presentkorg som innehåller olika delikatesser för den som älskar lite lyxigare måltider. Den innehåller bland annat balsamvinäger, tryffelolja, pasta i färg och kryddor du inte kan vara utan. Samtliga produkter i Lyxigalådan är dessutom helt ekologiska.

Så här enkelt är det

Välj din matgåva, gå till kassan och fyll i mottagarens adress, välj leveransdatum så säkerställs leverans till rätt datum och fyll i ditt hälsningskort. Svårare än så är det inte att ge en fantastisk present till din pappa. Lycka till!