Många har undrat om New Balance och särskilt New Balance 550-modellen uppfyller de riktlinjer för hållbarhet som företaget försökte uppnå år 2020. Vi har alla hört historier om att Nike och Adidas skapar skor av återvunnet material eller använder miljövänliga tyger och ytbehandlingar, så hur fungerar New Balance?

 

Låt oss först se till att vi pratar om samma sko här: New Balance 550 är inte den sko du vill bära för att rädda planeten! Företagets mål var att skapa en lätt sneaker med tillräckligt med stöd och dämpning för komfort men utan att offra prestanda – den här skon byggdes för att hålla.

 

Här på kontoret har vi funderat en hel del på ovanstående och måste ärligt säga att företaget har släppt många 550 till allmänheten och dessutom upprätthållit sina värderingar. Jag tror att detta beror på att de kunde behålla sina höga krav på design, material och teknik samtidigt som de höll nere kostnaderna och fortfarande producerade en kvalitetsprodukt som konsumenterna skulle älska att äga!

 

Faktum är att det inte är ovanligt att se våra kunder i samhället använda och älska sina nya 550-tal eller ber oss om rekommandationer om vad de bör tänka på när de tittar på uppgradering från ett annat märke av vapenskåp!

 

550 är en riktig vinnare!

 

Den här artikeln kommer att diskutera några av de främsta anledningarna till att 550 är så populär bland dagens vapenägare, inklusive:

 

Varför vi nu erbjuder ett rostfritt stål alternativ.

 

Vi är faktiskt lite förvånade över att företaget inte har lyckats uppfylla sina mål när de är så högt värderade internt. Men det verkar som att de har försökt hårt och resultaten börjar visa sig.”

 

De nya siffrorna publicerades på tisdagen i en tidning av forskare vid Harvard University och MIT, som cirkuleras brett inom branschen men hölls hemliga tills nu eftersom det var ett internt dokument skrivet endast för användning inom Googles moderföretag Alphabet Inc GOOG +2 %.

 

Den visade att företaget nådde en tillväxttakt på 25 % förra året – dubbelt så mycket som man hade förutsett – efter att ha gjort goda framsteg mot sina mål.

 

Problemet är, tror jag, tvådelat: för det första är deras försäljningsprocess felaktig; och för det andra behöver marknadsföringsprocessen mer fokus på resultat än själva processen (och de gör egentligen inte så mycket åt det).